Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Esoteriske højskole dage over 14 dage med 3. modul

25. juni - 10. juli

Esoteriske højskoledage på Den Gyldne Cirkel i et samarbejde mellem de Teosofiske traditioner og Den Gyldne Cirkel

27. juni – 10. juli 2022

Dagene er lagt som 3 moduler á 4 dage med en dag imellem hvert modul:  

1. modul:    Cirklen i sit kosmiske lys 27. – 30. juni

2. modul:    Det Teosofiske andet morgengry 2. – 5. juli

3. modul:    Kosmisk morgengry 7. – 10. juli

     

Vi kalder sjælsriget ned, således at din sjæl får mulighed for at træde ind i verden, gennem meditation, ceremonier og indlæg og et spændende samvær. Er du klar til at opleve og at give din sommer et dybere indhold i et fællesskab med ligesindede.

Få et Indblik i den esoteriske verden og hvad der rører sig lige nu.

Se mere om de enkelte moduler i skemaerne herunder. Beskrivelse af de enkelte oplæg og oplægsholdere finder du ved at klikke på de enkelte pdf-filer. Oplæggene og skemaer bliver opdateret, da vi stadig mangler at få lidt på plads. Se også på Den Gyldne Cirkels Facebookside.

Cirklen i sit kosmiske lys 1. modul: lys 27. – 30. juni

Vi indleder dagene med vibrationer fra Asger Lorentsens og Yvonne Wassinis mangeårige virke på jorden og alle de udstrømninger der blev sat i gang fra Den Gyldne Cirkel. Vi åbner op til mysterie templerne, til gralens forvandlende lys og til indvielsernes mange mysterier. Vi har fokus på Asger Lorentsen og Yvonnes Wassinis viden om engle på besøg i menneskeriget og deres virke og arbejde i menneskeriget, på healing og den store ceremonielle orden The Order of The Golden Grail, der blev stiftet på Den Gyldne Cirkel. Modul 1. indhold: https://www.dengyldnecirkel.dk/wp-content/uploads/2022/04/Esoteriske-hoejskoledage-indlaeg-modul-1-1.pdf  

2. modul:    Det Teosofiske andet morgengry 2. – 5. juli

 

Det teosofiske andet morgengry.

Denne uge står i det teosofiske lys og vi ser næste nye indstrømning være … på vej

For 2500 år siden besøgte dem vi kalder mestrene Grækenland. De satte en stor tankeimpuls i gang gennem filosofien. I dag kender vi de selv samme mennesker som Pythagoras, Sokrates, Platon, Aristoteles. I lyset fra den græske impuls, arbejder de store filosoffer videre i teosofien.

De store teosofiske kvinder kom til verden – Blavatsky, Besant, Bailey, Cederkrans, de bar ideen videre til den ny tid, vandbærertidsalderen.

Vi er nu nået til teosofiens andet morgengry og skal føre teosofien videre ind i den nye tid, Vandbærerens tidsalder.

Modul 2. indhold: https://www.dengyldnecirkel.dk/wp-content/uploads/2022/04/Esoteriske-hoejskoledage-indlaeg-modul-2-4.pdf  

3. modul:    Kosmisk morgengry 7. – 10. juli

Det kosmiske morgengry

Verdenssjælen vågner i os, samarbejdet med verdenssjælen er i sin opvågning, flere og flere mennesker oplever at kosmos kommer nærmere. Vi har sat denne uge af til dette samarbejde med vores ydre planetariske venner.

Asteroiderne – den feminine visdoms arketyper, broen imellem personligheden og kollektiv energi Astrologer har gennem mange år lavet en forbindelse/ kobling til planeter og stjerner der ligger i dyrekredsen.  Teosofien har ført os videre til Sirius, til Store Bjørn, til Plejaderne og nu får vi mere og mere kontakt med Orion og andre stjernebilleder længere væk i mælkevejen.

Vi er blevet bevidste om, hvordan kosmos når helt ned til den mad vi spiser og ind i jorden. Hvordan vi gennem kosmisk samarbejde kan forbedre f.eks. grøntsagerne og hvordan vi kan skabe forbindelse til og nå jordens vand.

 Vi vil have fokus på samarbejde med dette kosmos, igennem de nyopdagede asteroider, planeter, stjernebilleder og deres forbindelse ind i vores eget mikrokosmos. Vi har måske også opdaget, at vi er ved at lukke os op, til vores store kosmiske lotusblomst og vores indre kosmiske forbindelse. Vi har været heldige at få gamle erfarne og nye undervisere med på denne esoteriske samling med fokus på nye forståelser på kosmisk samarbejde.

Modul 3. indhold: https://www.dengyldnecirkel.dk/wp-content/uploads/2022/04/Esoteriske-hoejskoledage-indlaeg-modul-3.pdf

Praktiske informationer

Pris pr. modul  3500 kr.

Mad, alle måltider 975 kr.

Mulighed for overnatning.

Se mere på hjemmesiden om værelser og faciliteter under praktisk-info her

Man kan deltage på et eller flere moduler, ikke enkelte dage da forløbet ses som en helhed og der skabes en gruppeånd.

Alle dage er inklusiv kaffe, te, kage mm.

Alle måltider kan være uden gluten og mælk, hvis dette ønskes, oplyses det ved bestilling af mad, andre hensynsbehov kan ikke garanteres.

Der kan være plads i køleskabe til egen mad, hvis dette ønskes oplyses om dette.

Vi hjælper hinanden med opvask og oprydning.

Vi har en skøn natur at vandre i, så husk evt. god påklædning og fodtøj til dette.

Tilmelding og eventuelle spørgsmål om det praktiske til:

Den Gyldne Cirkel  [email protected]  Tlf.  23872424

Du reserverer en plads ved at skrive til ovenstående mailadresse og indbetale et depositum på 600 kr, restbeløb senest 8 dage før start på hvert modul. Depositum tilbagebetales ikke ved framelding senere end 14 dage før start på hvert modul.

Betaling til konto 1551 – 3628469 eller MobilePay 28058. Skriv hvad du betaler for, modul og navn.

Oplægsholderne har på dagene mulighed for at fremlægge og sælge egne bøger og materialer. Den Gyldne Cirkel har også et lille bogudsalg af Asgers Lorentsens bøger.

Teosofisk forening København https://teosofiskforening.dk/

Den gyldne cirkel https://www.dengyldnecirkel.dk/

Vi glæder os meget til at se jer til nogle spændende sommerdage

Detaljer

Start:
25. juni
Slut:
10. juli
Begivenhed Kategori: