Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BROENS RELATION TIL ILD – Online foredrag v/Patrick Johansen

2. april @ 19:00 - 21:30

– Dette foredrag vil udforske den symbolske betydning af ild i forbindelse med antahkarana-broen. Vi vil diskutere ildens trans formative kraft og dens rolle i at rense og forstærke broen.

Dette foredrag vil udforske den symbolske betydning af ild i forbindelse med antahkarana-broen. Vi vil diskutere ildens transformative kraft i sammenhæng med den teosofiske forståelse af Ild ved friktion, sol ild og elektrisk ild. Vi vil se nærmere på sjælens lov og de 7 strålers påvirkning af aspirantens og disciplen i løbet af dets udviklingsvej. Her er der flere udfordringer, blokering og individuelle erfaringer der gøres for at åbne sammensmeltning med sjælen og blive en integreret personlighed. Sjælens egenskaber åbner op for nye verdner og sammensmeltningen af ånd og stof på ny. Der vil være fokus på forbindelsen mellem ild, energi og chakraer samt hvordan vi kan arbejde med ilden som et middel til spirituel udvikling og åndelig forbindelse.

Patrick har taget en ingeniøruddannelse i Design & Innovation, og har i en årrække arbejdet frivilligt for Teosofisk Forening København. Han er clairvoyant, healer og velbevandret i det teosofiske materiale. Han har beskæftiget sig med livets dybere spørgsmål som filosofi, psykologi og moderne fysik.

Online Foredrag:
ONLINE deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål via en chat eller evt. direkte.
ONLINE deltagerne vil få et link, som er angivet på den bestilte billet.
Pris: 90/120 kr. for medlemmer/gæster.

Tilmelding og betaling:

For bestilling og betaling af billetter henvises til https://teosofiskforening.dk/begivenhed/broens-relation-til-ild-online-foredrag-v-patrick-johansen/#tribe-tickets__tickets-form

#lysbroen, #åndsvidenskab #teosofi #syvstråler

ID: 240402PJOfonTFK

Detaljer

Dato:
2. april
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Begivenhed Kategori: