Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BROENS RELATION TIL VERDENSTJENESTE – online foredrag v/Britta Pettersson

7. maj @ 19:00 - 21:30

Vi vil fordybe os i, hvordan antahkarana-broens relaterer sig i udviklingen af Verdenstjeneste. Tjeneste er et uhyre bredt emne. ”Tjeneste kan kort defineres som den spontane virkning af sjælskontakt”.

Samt i, hvordan broen forbinder os med en større bevidsthed, samt om vores formål og ansvar i verden. Der vil være fokus på, hvordan vi kan anvende broen som et redskab til at bringe healing, kærlighed og service til planeten og dens beboere.

”Tjeneste kan kort defineres som den spontane virkning af sjælskontakt”.

Vi har brug for alle der arbejder på denne vej og som søger tæt kontakt med alle der søger at vejlede menneskeheden i dag. Vi vil desuden debatterer, hvordan vi hver især yder et balanceret bidrag til evolutionen, så indstrømningen holdes levende og åben.
Vi vil se på vores bidrag til planen på Jorden.

Vi vil dykke dybere ned i hvad DK skriver via Alice Bailey om tjeneste. Tjeneste er et uhyre bredt emne.

Citat: ” Tjeneste kan kort defineres som den spontane virkning af sjælskontakt. Denne kontakt er så fuldstændig og fast, at sjælens liv kan strømme ind igennem det instrument, som sjælen er nødt til at benytte på det fysiske plan.”

Citat: ” Verdens behov i dag har aldrig været større, ej heller har det ansvar, der hviler på dem, der går discipelskabets vej været så dybt, reelt og tyngende. Vi har brug for alle dem, der arbejder på denne vej, og som stræber mod frigørelse. Vi har brug for dem, der søger tæt kontakt med deres sjæle og med os, der søger at vejlede menneskeheden i dag. Vi har brug for viede og uselviske medarbejdere som aldrig før i menneskehedens historie. …”

Foredragsholder: Britta Pettersson

Jeg har været seriøst studerende siden 1997. Jeg betragter stadigvæk mig selv primært som elev af Asger Lorentsen. Jeg har deltaget på stort set alle uddannelser og kurser på Den Gyldne Cirkel, siden jeg tog verdenstjeneruddannelsen i 1997/1998 og 1998/1999. Jeg har fulgt meget af Kim Pedersens undervisning i en del år, og jeg har fulgt Mark Sullivans undervisning siden 2017

Pris: 90/120 kr. for medlemmer/gæster.

Tilmelding og betaling:

For bestilling og betaling af billetter henvises til https://teosofiskforening.dk/begivenhed/broens-relation-til-verdenstjeneste-online-foredrag-v-britta-pettersson/#tribe-tickets__tickets-form

#antakharana #verdenstjeneste #discipelskab

ID: 240507BPEfonTFK

Detaljer

Dato:
7. maj
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Begivenhed Kategori: