Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hvordan Lysbroen kan skabe forbindelse mellem det fysiske selv og den højere bevidsthed – online foredrag v/Kasper Westeraa

4. juni @ 19:00 - 21:30

Dette foredrag vil udforske, hvordan antahkarana-broen påvirker vores evne til at kommunikere på dybere niveauer, især set i forhold til 3. indvielse og integrationen af dags- og natbevidsthed som beskrevet hos Martinus. Vi vil undersøge, hvordan denne bro fungerer som en vital forbindelse mellem det fysiske selv og den højere bevidsthed, og hvordan den påvirker vores åndelige udvikling og bevidsthedsudvidelse.

Vi vil diskutere, hvordan antakharana-broen forbinder vores handlinger, følelser, tanker og intuition, og hvordan den kan styrke vores evne til at udtrykke os som sjælsbevidste væsener. Vi vil yderligere fokusere på, hvad det betyder for verden, når flere og flere mennesker i fremtiden vil få åbnet helt op for broen og herefter sætte alt ind på at skabe rette menneskelige relationer, som Mester DK udtrykker det. Desuden vil vi udforske, hvordan vi ved hjælp af teoretisk kosmisk bevidsthed kan begynde at ”tænke Guds tanker efter” og opnå fred og accept af tilværelsen, selv længe inden vi selv får åbnet helt op for vores antakharana. Kristus sagde: ”Salige er de rene af hjertet, for de skal se Gud.

 

Kasper Westeraa er uddannet fysiker og har arbejdet som gymnasielærer, indtil han i 2019 gav sig til at læse til software-ingeniør. Han har studeret Martinus siden 2001 og teosofi siden 2014 og har holdt foredrag om disse emner i Teosofisk Forening Aalborg, Teosofisk Forening København og i Plantagehuset Thisted.

Pris: 90/120 kr. for medlemmer/gæster.

Tilmelding og betaling:

For bestilling og betaling af billetter henvises til https://teosofiskforening.dk/begivenhed/hvordan-lysbroen-kan-skabe-forbindelse-mellem-det-fysiske-selv-og-den-hoejere-bevidsthed-online-foredrag-v-kasper-westeraa/#tribe-tickets__tickets-form

#antakharana #kundalini #martinus

ID: 240604KWEfonTFK

Detaljer

Dato:
4. juni
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Begivenhed Kategori: