Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sjælens vej på Jorden – Mistrivsel. v/Kaj Larsen

19. oktober @ 19:00 - 22:00

Sjælens vej på Jorden – Mistrivsel

Kaj Larsen

Sjælens vej på Jorden – Mistrivsel

Foredrag med: Terapeutisk astrolog Kaj Larsen

Foredraget sætter fokus på sjælens vej – fra undfangelsen – gennem fostertilværelsen – den fysiske fødsel – og videre ud i det fysiske liv.

Sjælens læreproces begynder ved undfangelsen og de læreprocesser sjælen har i fosterperioden kan også opleves i det fysiske liv.

Vi ser ud fra nogle horoskopeksempler, hvor enkelt det er, at beregne, hvornår et foster oplever en begivenhed, og at begivenhedens art afhænger af hvilke planeter, som fosteret møder.

Vi ser på de mulige begivenheder en person kan opleve i den fysiske verden, hvis en person igen møder de samme planeter, som i fosterperioden. Når vi vil danne os et overblik over vores unikke sjælsvej, så vil Saturn, Chiron og Pluto i horoskopet give os dette overblik.

Foredraget sætter også fokus på den stærkt forøgede mistrivsel mange oplever. Horoskopet kan beskrive en persons sensitivitet og dermed en årsag til, hvorfor så mange mistrives i disse år.

Horoskopet kan give klarhed for de sensitive ressourcer, som en person er født med. Når en person kan se sine sensitive egenskaber som en ressource, så vil personens mistrivsel formindskes. Vi ser på den betydning det får for os alle, at Pluto snart forbliver i Vandmandens tegn igen, og på den energi der er på Jorden, når vi inden længe er i Vandmandens tidsalder.

Praktisk information

Hold nr:232902
Første møde:19.10.23 kl. 19:00 – 22:00
Mødegange: 1

Pris DKK 100,00

Detaljer

Dato:
19. oktober
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategori:

Sted

https://www.den-rytmiske-nordkraft.dk/
Teglgårds Plads 1
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps