Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sommerforedrag i Aalborg Oplev sjælens blomstring: Femte foredrag: En rejse til Jordens indre og videre ud I Solsystemets hjerte

5. august @ 19:00 - 22:00

Sommerforedrag i Aalborg

Oplev sjælens blomstring

Oplev en dybdegående rejse ind i fremtiden og sjælens blomstring på vores inspirerende sommerforedrag.

I en tid præget af uro og udfordringer tilbyder vi dig 6 foredrag hen over sommeren om refleksion over det indre liv. Gennem foredragsrækken og meditation åbner vi døren til sjælens indre fred, kærlighed og visdom.

Udforsk de mange dimensioner af sjælelivet og stil dig selv spørgsmålet: Hvad er vores plads i universet? Hvordan kan vi finde ro og vejledning i en kaotisk verden?

Vi oplever en spirende bevidsthed om sjælens kraft. Flere og flere søger ro og vejledning i meditation og stilhed. Meditation udfolder sjælen og skaber et “sjælsrige” baseret på harmoni og ceremoniel magi.

Sammen med Asger Lorentsen, Alice A. Bailey, H.P. Blavatsky, Martinus, J.J. Hurtak og Rudolf Steinar tager vi dig på en fascinerende rejse op til 700 år frem i tiden. Vi undersøger, om de omvæltninger, vi ser i dag, markerer begyndelsen på en ny civilisation.

Vær med til en uforglemmelig sommeroplevelse, der vil inspirere dig.

Femte foredrag: En rejse til Jordens indre og videre ud I Solsystemets hjerte

Tag med på en fascinerende rejse til Jordens indre og Solsystemets hjerte og udforsk den dybere åndelige betydning af påskemysteriet.

Den 5. august dykker vi ned i Bibelen og undersøger påskens mysterium om Jesu korsfæstelse og forløsende arbejde i Jordens indre. Vi vil også høre Asgers egne oplevelser fra Jordens indre, og hvordan de er forbundet til Solsystemets hjerte. Disse oplevelser vil præge en del lysarbejdere i de næste 700 år.

Vi vil undersøge stadigt flere menneskers oplevelser og forbindelsen til Solsystemets hjertet. Hvad betyder det at opstå i nye legemer, som Kristus viste os efter sin død? Hvordan kan vi forstå forvandling på en dybere åndelig måde? Hvilken rolle spiller kosmiske familien i lyset af Jordens indre og Solsystemets hjerte?

Måske er du en af de lysarbejdere, der vil være en del af denne proces i de næste 700 år?

Gennem foredrag og meditation åbner vi op for nye perspektiver og får en dybere forståelse af vores plads i universet og vores sjælelige udvikling.

Praktisk information

Hold nr: 242954
Første møde: 5.08.24 kl. 19:00 – 22:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Lokale: Lokale 3

Pris Almen DKK 100,00

Pensionist DKK 100,00
Førtidspensionist DKK 100,00
kontanthjælps-modtager DKK 100,00
Arbejdsledig DKK 100,00

Femte foredrag: 

Detaljer

Dato:
5. august
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

https://www.den-rytmiske-nordkraft.dk/
Teglgårds Plads 1
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps