Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sommerforedrag i Aalborg: Oplev sjælens blomstring: Første foredrag: Hvad sætter en verdens impuls i gang?

24. juni @ 19:00 - 22:00

Sommerforedrag i Aalborg

Oplev sjælens blomstring

Oplev en dybdegående rejse ind i fremtiden og sjælens blomstring på vores inspirerende sommerforedrag.

I en tid præget af uro og udfordringer tilbyder vi dig 6 foredrag hen over sommeren om refleksion over det indre liv. Gennem foredragsrækken og meditation åbner vi døren til sjælens indre fred, kærlighed og visdom.

Udforsk de mange dimensioner af sjælelivet og stil dig selv spørgsmålet: Hvad er vores plads i universet? Hvordan kan vi finde ro og vejledning i en kaotisk verden?

Vi oplever en spirende bevidsthed om sjælens kraft. Flere og flere søger ro og vejledning i meditation og stilhed. Meditation udfolder sjælen og skaber et “sjælsrige” baseret på harmoni og ceremoniel magi.

Sammen med Asger Lorentsen, Alice A. Bailey, H.P. Blavatsky, Martinus, J.J. Hurtak og Rudolf Steinar tager vi dig på en fascinerende rejse op til 700 år frem i tiden. Vi undersøger, om de omvæltninger, vi ser i dag, markerer begyndelsen på en ny civilisation.

Vær med til en uforglemmelig sommeroplevelse, der vil inspirere dig.

 

Første foredrag: Hvad sætter en verdens impuls i gang?

Oplev en fascinerende rejse gennem historien og udforsk verdensimpulsernes rolle i vores sjælelige udvikling.

Den 24. juni dykker vi ned i de sidste 2600 år for at forstå, hvordan disse impulser har formet vores verden og vores indre liv. Vi besøger tre afgørende perioder:

Den græske periode: En tid med blomstring af filosofi, kunst og videnskab, der stadigvæk har en dyb indflydelse på vores moderne verden.

Østens Buddhisme: En lære om oplysning, medfølelse og meditation, der inspirerer mennesker verden over til at finde fred og indre ro.

Kristendommens historie: Mere end 2000 års prægning af moral, kærlighed, kunst og filosofi, der har haft en enorm indflydelse på vores samfund.

Vi stiller spørgsmålet: Lever disse gamle impulser stadig i vores sjælelige søgen i dag? Hvordan påvirker de vores ønsker, tro og forståelse af verden? Kom med på en tankevækkende rejse, der vil udfordre dine perspektiver og give dig et dybere indblik i din egen sjælelige udvikling.

Praktisk information

Hold nr: 241950
Første møde: 24.06.24 kl. 19:00 – 22:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Lokale: Lokale 3

Pris Almen DKK 130,00

Pensionist DKK 130,00

Førtidspensionist DKK 130,00

kontanthjælps-modtager DKK 130,00
Arbejdsledig DKK 130,00

Her tilmelder du dig til første foredrag:  

Detaljer

Dato:
24. juni
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

https://www.den-rytmiske-nordkraft.dk/
Teglgårds Plads 1
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps