Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teosofisk Sommerskole i Aalborg 2023

11-08-2023 @ 19:00 - 22:00

Teosofisk Sommerskole i Aalborg 2023

Fem aftener med ”Hjertets Visdom”

Hjertecenterets forhold til solen og gruppeindvielser

I aften fortsætter vi vores rejse med Asger og ser nærmere på den 14. regel for gruppeindvielser og gruppearbejde. Det er tydeligt, at både Asger og Alice A. Bailey har stor interesse for dette gruppearbejde og dets forbindelse til kosmiske symboler som spiralen. Derfor vil vi i aften dykke dybere ned i hjertets hellige gemmesteder og måske endda nå til det ellevte blad. Mon der gemmer sig noget ekstraordinært bag dette blad, som vi kan bruge til vores yderligere virke i menneskeriget?

Sjette aften Bemærk – fredag d. 11. august

Blavatsky fødselsdag ved Kirsten Puggaard

Denne aften fejrer vi de to store disciple og deres arbejde med at bringe den nye verdens impuls ind i jordens aura. Denne aften kommer Kirsten Puggaard, som fører os dybere ind i Blavatskys lære.

”Den Hemmelige Lære” og ”Nøgle til Teosofien” er et par af H.P. Blavatskys hovedværker. Det er bøger, som udgjorde grundlaget for den teosofiske bevægelse, og som faktisk var datidens ’bestsellere’. Indholdet i hendes værker udfordrede de traditionelle trosretninger og inviterede til overvejelser om vores forhold til det guddommelige, naturen og hinanden. Ved at studere og forstå disse tekster kan vi åbne døren til en verden af esoterisk visdom og åndelig erkendelse. Blavatsky gjorde brug af 7 forskellige metoder – normale som paranormale – til sine litterære nedskrivninger: Beskrivende, efter instruks, gennem diktat, gennem styret clairvoyance, gennem psykometri, gennem nedfældning og endelig ved hjælp af en proces, som svarer til det budhistiske tulku, der betyder ’udstrålingslegeme’.

Tid: aftener kl. 19-22.

Praktisk information

Hold nr. 231909
Første møde: 11.08.23 kl. 19:00 – 22:00
Pris Almen DKK 100,00

Detaljer

Dato:
11-08-2023
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

https://www.den-rytmiske-nordkraft.dk/
Teglgårds Plads 1
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps